Vesterhavet - mit andet hjem

Vesterhavet – mit andet hjem

Jeg er opvokset med Vesterhavet i mine årer og elsker de åbne vidder, den rå natur og det varme landsbyfællesskab ved Vestkysten. Men jeg er også vild med mit københavnerliv og den diversitet og puls som banker i storbyens hjerte.
Det giver mig energi og glæde at tage del i livet omkring mig. Da min søn var 4 år, rejste vi 4 måneder i Colombia og fik vi begge en udfordrende, livsbekræftende og lærerig oplevelse. Jeg fik indsigt i mig selv, andre mennesker og den verden, jeg ønsker at bidrage til – både som menneske, som forælder og professionelt. Den menneskelige relation er vigtig for mig, og jeg lægger stor vægt på sociale relationer. Udover fx at bruge tid på at spille og lytte til musik, vinterbade og meditere, har jeg en dejlig hverdag med min skønne søn på ni år. Vi nyder begge at være hjemme, ude i naturen eller ude i Københavns fritids- og kulturliv. Jeg har en stor kærlighed til naturen, kulturen og det menneskellige fællesskab.

img_0719

Jeg er født i maj måned, 1980 var året, hospitalet lå i Lemvig, og jeg voksede op mellem himmel og hav tæt ved den lille landsby, Fjaltring, hvor jeg gik i friskole og spillede teater.

Hvis du vil, kan du tjekke min LinkedIn-profil:

https://www.linkedin.com/in/barbara-mauritson-64725126