Jeg elsker livet. Selvom jeg har stået der, hvor jeg har tænkt, om det er for hårdt. Om livet virkelig er livet værd. Men det ved jeg, det er. Og der er min fornemmeste opgave at sætte pris på det. Også når jeg ikke forstår det. At elske livet alligevel. Og elske verden.

Og det gør jeg: jeg elsker livet.

I denne blog får du tanker, indblik, reflektioner og erfaringer om livet. Fra livet som jeg har levet det, oplevet det og er i det lige nu og her. Om livet som menneske, mor og kvinde. Tanker om hverdagen og det store perspektiv. Erfaringer med den menneskelige forbindelse. Om dødens plads i livet, om sorgens plads i glæden, om evnen til at gribe livet, åbne op for kærligheden og om af og til at flygte ind i isolation. Du får tanker og indblik om samfundet, om de rammer og længsler som vi strides med eller drages af. Den verden vi skaber, og den verden vi ønsker. Og muligheden for selv at sætte dagsordenen. I verden og i hverdagen. Velkommen til livet.

 

Tekst til sangen: Du kom med alt det der var dig

Tekst til sangen: Jeg elsker den brogede verden